Hirdetés

Új funkciót kapott a Steam kontroller

|

Bár sokan még mindig küszködnek azzal, hogy egyáltalán megszokják a Steam kontroller kezelését, a Valve már fejleszti hozzá az új funkciókat.

Hirdetés

A Steam kontroller elvileg a nappali gaming Szent Grálja, amivel az lövöldéktől a stratégiai játékokig mindent lehet csapatni, akár fejenállás közben is. Már csak az volt a gond, hogy nem lehetett tökéletesen testreszabni az irányítási sémákat.

A legutóbbi béta frissítésben befutott egy beállítási lehetőség, aminek köszönhetően már egy adott konfiguráción belül is létrehozhatunk különböző irányítási sémákat. A legegyszerűbb példa erre a Grand Theft Auto V, ahol ha mondjuk beszállsz a kocsiba, akkor automatikusan bekapcsol a giroszkópos kanyarodás.

Ezen kívül még rengeteg apró finomhangolást lehet elvégezni, tehát érdemes lesz kísérletezni a legkényelmesebb élmény eltalálásáért. Az összes újdonságot megtaláljátok a patch note-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)