Hirdetés

Új gameplay jeleneteket is mutat az A Plague Tale: Requiem fejlesztői napló

|

A Tribeca fesztiválon bukkant fel az A Plauge Tale: Innocence folytatása.

Hirdetés

Nagyot gurított 2019 tavaszán a Microsoft Flight Simulatort is jegyző Asobo Studio szerelemprojektjével. Az A Plague Tale: Innocence című akció-kaland a százéves háború pestisjárvánnyal súlyosbított forgatagába taszított egy árvaságra jutott, nemesi származású testvérpárt, melynek tagjai kezdetben még nem igazán szívlelték egymást, ám ahogy haladtunk előre a történetben, úgy vált egyre szorosabbá a kapocs Amicia és Hugo.

A lopakodásra, valamint a mindent felfaló patkányokat egy ötletes puzzle módjára akadályként és fegyverként is használó játékmenet jóval változatosabbnak bizonyult, mint elsőre hittük volna, így tesztünkben annak idején úgy búcsúztunk tőle, mint az év egyik legkellemesebb meglepetésétől.

Hirdetés

Az viszonylag hamar kiderült, hogy az Asobo folytatni kívánja a de Rune testvérek történetét, egy picit előretekerve az idő kerekét, de nem annyira, hogy Hugo képes legyen egyedül gondoskodni magáról, a különleges képességekkel rendelkező fiú továbbra is igényli nővére társaságát és szeretetét. Amicia aki az első részben hamar elvesztette az ártatlanságát, azaz életben maradásuk érdekében kénytelen volt gyilkolni, továbbra sem tekinthető veterán harcosnak, de a tapasztalatok megkeményítették. Ezt jelzi az is, hogy parittyáját számszeríjra cserélte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Korábban ugyan kiszivárgott egy feltételezett megjelenési dátum, de az túl közelinek tűnik most ahhoz, hogy hitelt adjunk neki. Mindazonáltal nagy a valószínűsége annak, hogy az Xbox és a Bethesda közös bemutatóján kap néhány percet a Game Pass katalógusában elstartoló A Plague Tale: Requiem, és végre kiderül, hogy mikor fut be PC-re, Switchre, valamint PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)