Hirdetés

Új gameplay traileren a Bloodborne-t idéző Pinokkió-játék

|

Sok-sok daráláson át vezet az út az igazi kisfiúvá válásig.

Hirdetés

A fejlesztésért felelős Round 8 Studio még májusban leplezte le a Lies of P című játékát, amely Pinokkió történetét állítja a feje tetejére, borongós soulslike-ként prezentálva  Carlo Collodi klasszikus meséjét.

Az első trailerből leginkább a századfordulós helyszínt ismerhettük meg, most viszont újabb kedvcsinálóval jelentkeztek a fejlesztők, amelyben már Pinokkióé és a harcé a főszerep.

Hirdetés

A sztori Krat városában bonyolódik a Belle Époque-korszak idején, szépséget azonban hiába is keresnénk itt, a települést ugyanis ellepték a gyilkos automatonok, megcsonkított, kibelezett halottakkal borítva be a békésebb napokat is látott utcákat.

A rendteremtés feladata Pinokkióra hárul, ám ehhez előbb meg kell találnia Dzsepetto mestert, aki valamiért kulcsfontosságú a rejtélyes invázió leküzdésében. A pre-alpha trailer alapján változatos eszköztárat kapunk a kaszaboláshoz, a legizgalmasabbnak viszont a főszereplő mechanikus karja ígérkezik, amit afféle svájci bicskaként több célra, például távoli ellenlábasaink megragadására is használhatunk.

A manapság már szinte kötelező craftolást sem nélkülöző játék címéhez és az alapanyaghoz hűen központi szerepet kap majd a hazugság is:

"Minél többet hazudsz, annál emberibbé válsz, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Mélyreható narratív választások és mélyen személyre szabható karakterfejlesztés teszi teljesé a Lies of P RPG funkcióit".

- írja a Round 8 Studio közleménye. A látottak és az írottak alapján mi már kíváncsian várjuk ezt a Bloodborne-ba oltott klasszikus mesét, amit egyébként PC-n, Xbox Series S|X-en és PlayStation 5-ön tolhatunk majd, egyelőre ismeretlen megjelenési dátummal.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)