Hirdetés

Új gameplay traileren mutatja meg a Ratchet & Clank: Rift Apart, mire képes a PS5

|

Befutott a Ratchet & Clank: Rift Apart legújabb kedvcsinálója, ezúttal egy gameplay trailer formájában.

Hirdetés

A Ratchet & Clank: Rift Apart esetében már nem köt kompromisszumokat a Sony, ez a játék csak és kizárólag PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni 2021. június 11-én. A dimenziók közötti váltogatásra elvileg egészen egyszerűen nem lenne képes a korábbi konzolgeneráció, így nem volt más választásuk. 

Így viszont nincs is megkötve az Insomniac Games keze, ez pedig meg is látszik azon, hogy milyen gyönyörűen fest a Rift Apart.

Hirdetés

Az új Ratchet & Clank epizódban ráadásul nem csak a két címszereplő bukkan fel, hanem egy új főhősnő, Rivet felett is átveheti az ember az irányítást. A nemrég közzétett, 4K-s gameplay trailer azt mutatja meg, mindez hogyan fest majd a gyakorlatban. 

Örülhetnek azok, akiknek már egy ilyen rövidke videón is nagyon tetszik a játék, a Ratchet & Clank: Rift Apart ugyanis fontos szerephez jut a héten jelentkező új PlayStation State of Play eseményen is, ennek részleteiről hamarosan külön hírben számolunk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)