Hirdetés

Új gameplay trailert kapott a Dark Soulsra hajazó Mortal Shell

|

Bemutatkozik a Cold Symmetry akció-szerepjátékának egyik harcmodora.

Hirdetés

Noha az IGN Summer of Gaming eseménysorozatának keretében már láthattuk mozgásban a From Software munkáira hasonlító Mortal Shell játékmenetét, a PC Gaming Showra is tartogatott egy rövid előzetest a fejlesztőcsapat. Aki végignézte pár napja a két új videót, annak talán nem fog sok újat mondani az alábbi gameplay trailer, de hangulatfokozónak tökéletes.

Hirdetés

A játékmenet egyik érdekessége az lesz, hogy az általunk irányított lélekkel különböző üres testeket szállhatunk meg, melyek eltérő harcmodort tesznek lehetővé. Minél több időt töltünk egy-egy ilyen porhüvelyben, annál jobbak leszünk az általa kínált stílusban, többet fejleszthetjük annak képességeit. Az egyik ilyen porhüvely az Acolyte nevet kapta a keresztségben és a gyors manőverek a specialitásai, valamint remekül bánik a dupla fegyverrel. Lessetek rá, hogy mit tud: 

A Mortal Shell PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön, valamikor még az idén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)