Hirdetés

Új gameplay trailert kapott a Halo fejlesztőinek free-to-play játéka

|

A Scavengersben a túlélésünkért kell majd küzdenünk, miközben a gépi ellenfelek mellett más játékosokkal is összecsaphatunk.

Hirdetés

A Midwinter Entertainment berkein belül készülő Scavengers alapvetően egy ingyenesen játszható shooter lesz, amiben háromfős csapatokban küzdhetünk a túlélésért a különböző kasztokba tartozó karakterek egyikével. A játékmenet ráadásul vegyíti a PvE-t és a PvP-t, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nemcsak a gép által irányított ellenfelekkel csaphatunk össze, hanem más játékosokat is levadászhatunk majd kalandozásaink során.

Hirdetés

A nemrég érkezett gameplay trailerből kiderült, hogy eléggé előtérbe kerülnek a túlélős elemek, mivel a jelek szerint fontos lesz, hogy melegen tartsuk hősünket, illetve a megfelelő mennyiségű élelemről is gondoskodnunk kell. Emellett pedig az időjárás sem igazán lesz mindig a mi oldalunkon. A gyűjtögetés során pedig nem árthat gyakran a hátunk mögé nézni, hiszen a gépi ellenfelek mellett más játékosokból álló brigádokkal is simán összefuthatunk.

A Scavengers egyelőre még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)