Hirdetés

Új gameplay trailert villantott a Sniper Ghost Warrior Contracts 2

|

Ismét brutális fejlövések kísérik a ténykedésünket.

Hirdetés

A CI Games folyamatosan próbálkozik megalkotni a tökéletes mesterlövészet élményét, de ezt nem a Sniper Ghost Warrior Contractsszal sikerült nekik abszolválni. A lövöldének a hibái ellenére azért megvoltak a maga pillanatai, ezért a fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy elkészíti a folytatást, amelyben Raven, a zsoldos mesterlövészt irányítva akár 1500 mérettől is vadászhatunk a célpontjainkra. 

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pár hete már kimutatta a foga fehérjét egy rövid kedvcsinálóval, akkor legfőképpen a távoli lövésekre fókuszáltak a készítők, most viszont a kampány helyszínéül szolgáló sivatagos Kuamar kapta a reflektorfényt, megismerhetjük róla a legfontosabb részleteket.

Hirdetés

Persze ebből sem maradhatott ki a lopakodás és az ellenfelek szürkeállományának átlyuggatása: 

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 megjelenés június 4-én várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. Titeket lázba hozott a trailer vagy óvatosak vagytok már a CI Gamesszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)