Hirdetés

Új gameplay videón a Bulletstorm fejlesztőinek shootere

|

Végre egy komolyabb bemutatót is tartottak az Outriders lövöldéből, amely az ismerős alapokra építkezik ugyan, ám egy-két érdekes ötletet is felvonultat.

Hirdetés

A People Can Fly stúdióját eddig főleg az olyan single player FPS-ek miatt szerettük, mint a Painkiller és a Bulletstorm, viszont következő alkotásukban az utóbbi években szárnyra kapott looter shooterek világában teszik magukat próbára. Most végre egy hosszabb videón is megnézhetjük az új játékot, ami elsőre egyébként érdekesnek tűnik.

Hirdetés

A stúdió közzétette a havonta jelentkező Outsiders Broadcast első epizódját, amelyben a játék rejtelmeibe vezetnek be minket, illetve elmagyarázzák nekünk a történet alapjait is: a sztori szerint az emberiség éppen egy Enoch nevű bolygó kolonizálásán dolgozott, amikor egy Anomáliának nevezett titokzatos robbanás élhetetlenné tette a felépített kolóniát, ezzel arra kényszerítve az ott élőket, hogy küzdjenek a túlélésükért.

Maga a játék alapvetően egy osztály alapú looter shooter néhány csavarral, melyek közül a legérdekesebb valószínűleg a World Tier rendszer, amelynek lényege, hogy a nehézség dinamikusan skálázódik attól függően, hogy éppen mennyire teljesítünk jól. Fontos, hogy a World Tier szintünk mindkét irányba változhat, tehát ha gyakran nyerünk, akkor nő, viszont ha túl sokszor kudarcot vallunk, akkor akár le is fokozhat minket a játék (ezzel biztosítva, hogy sose kerüljünk túlságosan nehéz meccsekbe).

Az Outriders megjelenése valamikor idén várható PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, és Xbox Series X platformokon. Nektek mik az első benyomásaitok? Érdekesnek tűnik vagy csak egy lesz a sok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)