Hirdetés

Új gameplay videón a Mario + Rabbids: Sparks of Hope

|

Ismét megmutatta magát a Ubisoft különös crossover játéka, amelyben Mario és a Ubisoft nyulai körökre osztott harcokban mentik meg a világot.

Hirdetés

Még 2017-ben jelent meg a Mario + Rabbids első része és míg akkor a világ nagyon szkeptikusan állt hozzá ehhez az igen különös crossoverhez, a fejlesztők végül rácáfoltak a kétkedőkre és egy kifejezetten jó játékot szállítottak le.

A Ubisoft a tavalyi E3-on be is jelentette a Mario + Rabbids: Sparks of Hope című folytatást, ami az hamarosan meg is jelenik, most pedig a Ubisoft Forward nézhettünk meg egy új, kifejezetten részletes gameplay bemutatót.

Hirdetés

Valószínűleg a Ubisoft számára is teljesen egyértelmű, hogy szinte mindenki az Assassin's Creed: Mirage miatt nézi a Ubisoft Forward élő közvetítését, de ők sem szeretnék rögtön ellőni a legnagyobb poénokat, így egy kicsit könnyedebb témával indították a műsort és egy nagyon alapos bemutatót tartottak arról, hogy mivel is tud majd többet elődjénél a Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Nem csak az új feature-ökről volt szó a bemutató alatt, hanem az is kiderült, hogy a játékhoz egy DLC is érkezik majd, amelyben nem más, mint a Ubisoft másik klasszikus hőse, Rayman lesz majd a főszereplő.

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope megjelenése október 20-án esedékes, kizárólag a Nintendo Switchen. Ti mennyire várjátok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)