Hirdetés

Új generációs kiadást kap 2019 legjobb szerepjátéka

|

Korhatár-besorolás buktatta le az Obsidian Entertainment sikercíme, a The Outer Worlds next-gen változatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, hiába foglalja le párhuzamosan vagy fél tucat projekt (ezek közül a korai hozzáféréses fázisból pár napja kilépett Grounded, a november 15-én érkező Pentiment, valamint a még dátum nélküli Avowed és a The Outer Worlds 2 ismert) a fejlesztőit, az Obsidiannak maradt szabad kapacitása arra, hogy kipofozza és az új generációs konzolok lehetőségeihez igazítsa három évvel ezelőtt megjelent akció-szerepjátékát, a The Outer Worldsöt.

Minderre a tajvani korhatár-besorolásért felelős bizottság ténykedése nyomán derült fény a VCG jóvoltából. A portál felfedezésének lényege, hogy megtörtént a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editon besorolása PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés

Az időközben eltávolított bejegyzésből nem derült ki, hogy az új kiadást is a Take-Two-hoz tartozó Private Division fogja kezelni, vagy az Xbox Game Studios színeiben lát napvilágot, ahova már az Obsidian Entertainment is tartozik. Bárki is legyen a kiadó, gyaníthatóan nem lövünk nagyon mellé azzal a felfedezéssel, hogy a Spacer's Choice Edition tartalmazni fogja a Peril on Gorgon és Murder on Eridanos kiegészítőket (róluk ebben a cikkben írtunk).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Outer Worlds, ami a ti szavazataitoknak köszönhetően lett 2019 legjobb RPG-je, most is játszható az új konzolgeneráció tagjain, de az előnyök kimerülnek a gyorsabb betöltésben és a jobb képfrissítésben. Nem kizárt, hogy a Spacer's Choice Edition a középszerű látványon is javít valamicskét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)