Hirdetés

Újgenerációs látványt ígér ez a túlélőhorror

|

Videóban nézhetjük meg, milyen hogyan turbózza fel az On Air látványvilágát a ray tracing.

Hirdetés

Több éve dolgozik már a Rainstyle Production az On Air című horrorjátékon, ami egészen 1969-ig repít majd vissza minket az időben, és az Egyesült Államokban, egy korábbi CIA-ügynököt irányítva kell feltárnunk egy rémisztő rejtélyt. A játék cselekménye tehát elég izgalmasnak tűnik, és valószínűleg a körítésként szolgáló látványvilágra sem lesz majd panaszunk, már csak azért sem, mert még ray tracinget is kapunk.

Hirdetés

Az Nvidia ugyanis bejelentette, hogy az On Air támogatni fogja a DLSS-t, illetve a ray tracinges visszatükröződéseket és árnyékokat is, ezek az apróságok pedig értelemszerűen sokat dobhatnak a látványon. Még egy friss videót is kaptunk, amiben megleshetjük, hogyan is befolyásolják az egyes grafikai elemeket az előbb említett funkciók.

Az On Air a Steam-adatlapja szerint március 3-án várhatóan megjelenik, de a koronavírus miatt akár az utolsó pillanatban is változhat a premier időpontja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)