Hirdetés

Új G.I. Joe játék érkezik, már a dobozkép is kiszivárgott

|

A nagy bejelentésre azért maradtak még kérdéseink, de a borító meglehetősen beszédesre sikerült.

Hirdetés

Készül egy új G.I. Joe játék, legalábbis ez derült ki nemrég egy dobozkép kiszivárgásból. Az új adaptáció címe G.I. Joe Operation lesz, és borítója alapján úgy néz ki, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni (ez persze nem jelenti azt, hogy nem jöhet más platformokra is). A rajzstílusból arra gyanakszunk, hogy a készítők a Classified Seriest vették alapul, de ezen a ponton csak találgatunk.

Hirdetés

A dobozképen akadnak jól ismert karakterek szép számmal, de a legfontosabb talán az, hogy Scarlett, a franchise egyik legkedveltebb alakja áll a középpontban. Mindezek alapján arra tippelnénk, hogy bizony ő lesz a kaland főszereplője is.

A borítóról az is kiderült egyébként, hogy a fejlesztésért a GameMill Entertainment felel, akik eddig meglehetősen felejthető cuccokkal próbáltak berobbanni. Olyan címeket szállítottak eddig például, mint a Zombieland Double Tap Road Trip vagy a Nickelodeon Kart Racer. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mit hoztak össze a G.I. Joe franchise alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)