Hirdetés

Még januárban bejelent egy új Gundam játékot a Bandai Namco

|

A kiadó hamarosan leleplez egy vadonatúj alkotást, illetve a tervek szerint bejelent valami egy már megjelent játékához is.

Hirdetés

Számtalan videojáték készült már a Gundam franchise alapján az elmúlt években, és elég sok platformon élvezhették a rajongók az óriási mechák harcát. A jelek szerint pedig új darabbal bővül a széria a közeljövőben, amiről nemsokára le is rántja a leplet a Bandai Namco.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy január 22-én bemutat egy vadonatúj Gundam játékot, amihez kapunk majd teaser trailert is. Elég keveset tudunk erről a rejtélyes projektről, viszont nem ez az egyetlen újdonság, amivel készülnek a japánok.  Január 21-én ugyanis a Bandai Namco bejelent valamit a tavaly megjelent, free-to-play Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2-höz, ráadásul ugyanekkor kapunk egy teaser képet a január 22-én esedékes leleplezéshez is, illetve annak időpontját is megtudjuk.

Szerintetek mivel készül a kiadó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)