Hirdetés

Halo - mostantól évente jön egy új epizód?

|

Úgy látszik a Microsoft egy új, egyelőre be nem jelentett Halo játék fejlesztéséhez is hamarosan hozzálát, a meghirdetett pozíciók legalábbis ezt sugallják.

Hirdetés

Már tegnap is nagyon örültünk a 343 Industries által meghirdetett állásoknak, hiszen egy tapasztalt PvP guru jelenlétének következtében valószínűleg tartalmas és dinamikus többjátékos módra számíthatunk a Halo 5-ben. A Microsoft most rátett egy lapáttal az álláshirdetésekre, és nagyon úgy tűnik, hogy az aktuális pozíciók nem ehhez az epizódhoz, hanem egy jövőbelihez kapcsolódnak.

A sikeres pályázók a Producer, Senior Producer és Lead Producer pozíciókat tölthetik be a Halo univerzum egy új projektjében. A három producer egyidejű felvétele arra utal, hogy egy teljesen új csapat van készülőben, ahol a tagok összeválogatásába már ezek a vezetők is beleszólnak majd. Félkész projekthez általában nem vesznek fel három ilyen fontos személyt, hiszen az teljesen felborítaná a stúdió hierarchiáját és bejáratott fejlesztési rendszerét, így nagyon valószínű, hogy új projektről van szó. A Lead Producernél az is le van írva, hogy 2-3 másik producer munkáját kell felügyelnie, így élnénk a gyanúperrel, hogy a három állás ugyanahhoz a projekthez tartozik.

A jelentkezőknél előnyt jelent, ha van már tapasztalatuk az újgenerációs AAA játékok terén, így több mint valószínű, hogy egy Xbox One játék van születőben. A producereknek külső csapatokkal is együtt kell majd működniük, így nagy valószínűséggel a fejlesztés bizonyos részét a Microsoft más stúdiói, esetleg teljesen független cégek csinálják majd. 

Ha a Halo 2 Anniversary-t érintő pletykák igaznak bizonyulnak, akkor könnyen lehet, hogy évente kapunk majd új Halo játékot. Ha az átlagos két és fél éves fejlesztési ciklussal számolunk, és a fejlesztés hamarosan elkezdődik, 2016 végére ez a projekt is beérhet. Persze legyünk óvatosak, és a hivatalos Microsoft bejelentésig kezeljük az egészet pletykaként.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)