Hirdetés

Új helyszíneket és szereplőket villantott a The Lord of the Rings: Gollum

|

Az Egy Gyűrű kontrollt vesztett rabjává lett hobbit többek között a bakacsinerdei tündék körében is megfordul majd.

Hirdetés

A jelek szerint még mindig nem látta elérkezettnek az idejét a Nacon és a Daedalic párosa, hogy közhírré tegyék a The Lord of the Rings: Gollum megjelenési dátumát, inkább Szméagol módjára elsunnyogták a dolgot.

2022 ősze meglehetősen távolinak tűnik még, és figyelembe véve, hogy a kalandjátékokra szakosodott stúdió még sosem dolgozott ekkora volumenű címen (plusz a koronavírus-járványt, mint hátráltató tényezőt sem sikerült még teljesen semlegesíteni), akár további csúszások is bekövetkezhetnek.

Hirdetés

Harald Riegler producer röviden mesélt Gollum történetéről, így megtudhattuk, hogy a szánni való teremtést irányítva nemcsak Mordorban fogunk sompolyogni, hanem látogatást teszünk majd a Bakacsinerdőben és Mória tárnáiban, miközben Középfölde több hatalmassága is vadászik rá, hogy elfogja vagy elpusztítsa. Útja során olyan ismert szereplőkkel találkozik majd, mint Sauron Szája, kinek arcát először ebben a játékban pillanthatjuk meg.

Barad-Dur hadnagyának küllemét, akárcsak Thranduilét (a bakacsinerdei tündék uralkodója, Legolas apja) és Gandalfét a Tolkien regényeiben található leírások alapján dolgozták ki meglehetős részletességgel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az egyelőre 2022 őszére időzített The Lord of The Rings: Gollum a tervek szerint PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Switchre is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)