Hirdetés

Új infók szivároghattak ki a Saints Row 5-ről

|

A legújabb részletek szerint úgy tűnik, hogy a játék valójában a harmadik rész cselekményét fogja folytatni.

Hirdetés

2006-os rajtja óta több epizóddal is bővült már a Saints Row széria, ami egészen elborult humorával méretes rajongótábort volt képes maga köré gyűjteni. Ezért is jó hír, hogy bizony már készül a sorozat következő fejezete, aminek megjelenése jó eséllyel még egy picit odébb van, viszont elképzelhető, hogy időközben több olyan fontos részletről is lehullt a lepel, amelyek alapján talán már most sejthetjük, miféle játékot fogunk kapni a fejlesztőktől.

Hirdetés

A 4Chanen megjelent információk szerint ugyanis a Saints Row 5 valójában a 2011-es Saints Row: The Third folytatása lesz, de vadonatúj karakterekkel a főszerepben. Ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor a Saints Row IV és a Gat Out of Hell nem igazán számít már a sztori részének, és mindössze csak egy, a játék világában játszódó őrült tévéműsorként kell tekinteni rájuk.

A játékmenet kapcsán is érkeztek infók, így tudhattuk meg azt is, hogy az új rész főhőse és társai egy gonosz bandát akarnak létrehozni Stilwaterben, a sztori bizonyos pontjain pedig döntéseket is hozhatunk majd például arról, hogy melyik másik csoporttal kívánunk szövetségre lépni. A cselekménynek otthont adó város egyébként állítólag alaposan ki lett bővítve és némileg modernebb köntöst is kapott.

A szivárgások szerint nem lesznek olyan szuperképességek, mint a Saints Row IV-ben, karakterünk testreszabása pedig nagyjából úgy működik majd, mint a második részben, továbbá többféle módon hordhatjuk majd az egyes ruhadarabokat. A kampánymissziókat akár négyfős csapatban, tehát kooperatívan is pörgethetjük, de emellett lesz még egy 32 játékossal operáló, PvP-re fókuszáló mód is, amiben rivalizáló bandák harcolnak a város egyes részeiért.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti információkat óvatosan kell kezelni, mivel nem hivatalos forrásból származnak. Nektek hogy tetszene egy ilyen Saints Row 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)