Hirdetés

Új információk szivárogtak ki a Call of Duty: Warzone következő térképéről, ami nagyobb lesz, mint Verdansk

|

Úgy tűnik, hogy a jelenlegi Verdansk mapnál sokkal terjedelmesebb területen játszhatunk majd.

Hirdetés

A Call of Duty-s hírekkel és pletykákkal foglalkozó oldal, a ModernWarzone több olyan információt szerzett, amelyek szorosan kapcsolódnak a Call of Duty: Warzone várható nagyobb frissítéséhez. Legutóbb a fejlesztők glitchjavítással és a túlzottan erős fegyverek nerfelésével foglalkoztak, de úgy tűnik, kellő idő jut arra is, hogy végre Verdansk mellett egy másik nagyobb térképen is lehessen játszani.

A kiszivárgott hírek alapján egy 8x8 méretű térképre számíthatunk, amely teljes területe játszható lesz. Viszonyításképp Verdansk 9x9-es, de csak 6,5x7-es területen lehet mozogni. A nagyobb méret vélhetően arra utal, hogy akár 200 játékos is elfér majd a meccsekben.

Hirdetés

Néhány helyszín neve is eljutott a ModernWarzone-hoz. A híresztelések szerint lesz egy Zoo terület, ami a Call of Duty: Black Ops Escalation DLC térképének felújított változata lehet. Emellett a tervek alapján bekerül egy meteorológiai állomás, valamint egy Ski Slopes nevű helyszín, ami a Black Ops klasszikus Summit térképére utalhat.

Természetesen az Activision hivatalos bejelentést nem tett a Warzone új térképéről, így minden változhat még, viszont általában a ModernWarzone csapata hiteles infókat szokott megosztani.

Ti milyen újítást látnátok szívesen a lehetséges új Call of Duty: Warzone térképen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)