Hirdetés

Új integrált magot jelentett be az S3/VIA

|

Amint ez már közismert, a VIA a közeljövőben elkészülő új lapkakészletébe az UltraSavage grafikus magot építik be. Most megtudtunk néhány közelebbi információt erről a magról: 166 MHz, 2 pixel órajelenként, 2 texel pixelenként. Hardware T&L, 18.5 millió poligon másodpercenként. Állítólag a t&L egység 5 millió vertexet lesz képes feldolgozni másodpercenként. DirectX7 támogatás Két csatornás LVDS, TV kimenet és 12 bites digitális csatolófelület. DuoView technológia IDCT, Median szűrő Beépített TMDS 1.5W fogyasztás Ezt az új VIA lapkakészletet egyébként PC2700 DDR SDRAM-os alaplapokhoz használja majd a VIA. Ez azt jelenti, hogy a memória busz sávszélességének növelése miatt a grafika teljesítménye is jóval nagyobb lesz. Minden valószínűség szerint az nVidia Crush 11/12 megoldásával fog ez a készlet versenyezni, amely valószínűleg a beépített GeForce 3 MX lesz. Nagy verseny várható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)