Hirdetés

Új játékon dolgozik a DICE?

|

Egy LinkedIn profil alapján arra következtethetünk, hogy valami teljesen új készül a DICE műhelyében.

Hirdetés

A svéd stúdió, mely manapság az Electronic Arts részeként működik a Battlefield szériával híresült el, volt viszont egy másik játék is, amiből sajnos soha nem lett trilógia.

Az ígéretek ellenére máig sem láttunk semmit a - szerintem zseniális -Mirror's Edge második részéből, csupán azt erősítették meg fél évente, hogy bizony még nincs elkaszálva, még javában készülget, csak győzzük kivárni. Őszintén szólva én ebben már nem bízom, és az sem segít, hogy egy bizonyos Adrian Vershinin LinkedIn profilja arról árulkodott, hogy ő írta az új DICE játék történetét és forgatókönyvét 2011 októbere és 2012 februárja között. Az említett bejegyzés azóta már nem látható a profilon, az EA pedig nem volt hajlandó kommentálni a pletykát. A DICE jelenleg is a Battlefield 3-mal foglalkozik, gyártja a DLC-ket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)