Hirdetés

Új írót kapott a World of Warcraft mozi

|

Egyre inkább a reménytelenség érzése önti el a World of Warcraft rajongókat, ha kedvenc játékuk filmadaptációjáról hallanak, de talán most új remény van születőben.

Hirdetés

Régóta kivagyunk éhezve egy minőségi alkotásra, amely ha nem is World of Warcraft történetét ölelné fel, de legalább a Warcraft történéseit venné egy kalap alá: például Arthas felemelkedését és bukását.

Egy régi indián - nyilván általam kitalált - mondás szerint a rossz hír is hír, a jó pedig még inkább, de ha szinte alig kapunk valamilyen használható információt... nos az nem számít újdonságnak. A World of Warcraft film régóta fejlesztés alatt áll és a Blizzard tempójához hasonlóan ólomcipőben halad előre a megvalósítása, melyen az sem változtat kimondottan sokat, hogy Sam Raimi távozott a rendezői székből egyéb elfoglaltságai miatt.

Hogy ki örökölte meg tőle a rendezői feladatokat, azt jótékony homály fedi, de annyit sikerült megtudnunk, hogy a Legendary Pictures (tőlük kapjuk majd az újragondolt Godzillát is) tette rá óvó kezeit a produktumra és rögtön szereztek is hozzá egy művészt, aki átpofozza a hiányos forgatókönyvet. Charles Leavitt nem nevezhető éppen kezdőnek a szakmájában, hiszen olyan szkriptekkel ajándékozta meg a világot, mint a K-Pax, a Véres gyémánt és A megállíthatatlan. Az úriember ígérete szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy minél előbb a mozik vásznain élvezhessük a sztorit, mindezt a rajongók igényeinek megfelelő minőségben.

Természetesen az Activision Blizzard első számú embere, Bobby Kotick sem hagyhatta szó nélkül az eseményeket és a következőket nyilatkozta: "[A film] Nagyon fontos a Blizzardnak és nekem is. Rendkívül izgatottak vagyunk a World of Warcraft mozival kapcsolatban. Nagyon óvatosak vagyunk és nagy mértékben odafigyelünk a fejlesztési folyamatokra."

A World of Warcraft mozi tervezete talán végre jó kezekbe került és ha a közeljövőben nem hallunk felőle semmilyen rossz hírt, akkor 2014-ben ellátogathatunk rá akár moziba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)