Hirdetés

Új játék a Supreme Commander alkotóitól

|

A fent említett stratégiai játék, és a Dungeon Siege széria után új, eddig ismeretlen vizekre evez a Gas Powered Games.

Hirdetés

Chris Taylor, a szépemlékű Cavedog alapítója, s a Total Annihilation atyja nem panaszkodhat, amióta új cége, a Gas Powered Games élén dolgozik. Olyan partnerekkel dolgozhatott együtt, mint a Microsoft (Dungeon Siege, Dungeon Siege: Legends of Aranna, Dungeon Siege 2), a Take 2 (Dungeon Siege 2: Broken World), és a THQ (Supreme Commander, Supreme Commander: Forged Alliance).
A cég jelenleg legalább három nyárson sütögeti pecsenyéjét. Egyrészt sci-fi környezetbe helyezett akció-szerepjátékot készít Space Siege címmel a Sega megbízásából, másrészt az Aspyr-rel karöltve átültetik XBox 360-ra a Supreme Commander-t.
A harmadik, egyelőre titkos projektről ígéretük szerint hamarosan fellebbentik a fátylat. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy olyan alkotás formálódik a stúdióban, mely egyetlen korábbi játékukhoz sem hasonlítható.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)