Hirdetés

ÚJ JÁTÉK A DIGITAL REALITY-től!

|

Bizonyám, a Haegemonia megalkotói egy eleddig teljes titokban tartott finomsággal jelentkeztek. A mai napon kiderült, hogy űrhajsó sikerjátékuk kiegészítése mellett dolgoznak a Desert Rats vs Afrika Korps nevezetű, szintén stratégiai játékon. Lássunk egy kis részletet a sajtóanyagból: "A valós idejű taktikai játék a második világháború észak-afrikai hadszínterére kalauzol, ahol a játékos nemcsak a Szövetségesek, hanem a Tengelyhatalmak oldalán is megtapasztalhatja az egyedi környezetben dúló csaták hangulatát. A "Desert Rats vs Afrika Korps" gerincét két, összesen 20 küldetésből álló egyjátékos kampány alkotja. A küldetések mindegyike valós, történelmileg is jelentős ütközeteken alapul." A játék egyébként már idén decemberben meg is jelenik, ami szerint a srácok már jócskán az ez utáni projekten is dolgoznak :) Egy pofás kis animot is elcsíphettek róla, ha ide kattantok! Minden további infót itt találhattok meg róla!

DESERT RATS VS AFRIKA KORPS
(Movie - 22,06MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)