Hirdetés

Új játékkal bővül az EA Play kínálata

|

Természetesen az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül így az új EA Play-cím.

Hirdetés

Az Xbox Wire cikkéből derült ki, hogy hamarosan a tavaly ősszel megjelent Madden NFL 21 is bekerül az EA Play (leánykori nevén EA Access) előfizetői számára ingyenesen elérhető játékok katalógusába. 

Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők is megkapják majd a játékot, hiszen a Microsoft saját rendszerbe már beolvasztották Xbox konzolokon az egész EA Playt. Kiderült továbbá az is, hogy az EA Play tagsággal rendelkezők a jövőben havonta három ingyenes Gold Team Fantasy MUT kártyacsomagot is kapni fognak, valamint kedvezményesen vásárolhatnak további pakkokat és Madden pontokat.

Hirdetés

Egészen pontosan egy hét múlva, jövő hét kedden, azaz március 2-án csatlakozik a Madden NFL 21 az EA Play és az Xbox Game Pass kínálatához. Az EA Play PlayStation 4-en is elérhető, de eddig az Electronic Arts oldaláról még nem érkezett semmiféle bejelentés az új Madden kapcsán, így nem tudjuk, hogy márciusban a PS4-es előfizetők is megkapják-e a játékot.  

További jó hír, hogy hamarosan az Xbox Game Pass PC-s előfizetői is elkezdhetik kergetni a tojásfocit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)