Hirdetés

Új játékok a Witcher alkotóitól - legkorábban 2014-ben

|

Minimum két AAA+-os játékkal akar előrukkolni a CD Projekt RED, ebből az egyik természetesen a Witcher 3 lesz.

Hirdetés

 

Játékfejlesztő berkekben a AAA+-os kategória az igazán jó játékokat jelenti, minimum két nagy platformra, 90+-os értékelésekkel és több milliós eladással. A lengyel CD Projekt RED fejlesztőcsapatnál nem aprózzák el a dolgokat, a következő három évben mindjárt két ilyen címet is szeretnének kiadni.

Az egyik értelemszerűen a Witcher 3 lesz, ez nem is volt kérdéses egy másodpercig sem, viszont a második címükről egyelőre nagyon nagy a csend. Sokan azt gondolják, hogy lengyel barátaink szakítanak a fantasy környezettel és átteszik a második játékot a távoli sci-fi jövőbe. A befektetőknek egészen biztosan tetszenek ezek a tervek, bár azt láthattuk a múltban, hogy a több projekt párhuzamos vitele nem volt a cég erőssége (a White Wolf elkaszálása). Jelen pillanatban a februárban esedékes Xboxos Witcher 2-n dolgoznak, izgatottan várjuk mit sikerül kihozniuk konzolon a Witcher világból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)