Hirdetés

Új játékokkal támad az EA Sports?

|

Bár vitathatatlan a Fifa 13 népszerűsége, az EA Sports nem csak focival tervezi meghódítani a sport szerelmeseinek szívét.

Hirdetés

Az Electronic Arts pénzügyi vezetője jelezte, hogy nagy dolgok vannak készülőben a sportjátékok piacán. Elmondása szerint igaz, hogy a Fifa 13 a vezető franchise ebben a szegmensben, de ne feledkezzünk meg a többi EA Sports játékról sem, sőt akad még tikos projekt is a tarsolyban.

Igaz, az NBA 13 fejlesztését leállították, de ez nem jelenti azt, hogy az egész franchise ment a süllyesztőbe. Aztán ott az UFC licenc is, amit az EA megszerzett és most a Fight Night alkotói foglalkoznak vele. Jönnek természetesen az ismert sorozatok új részei is, mint például az NHL, a Madden, vagy az NCAA. Számunkra egyelőre kevésbé érdekes, de a Fifa Online jól megy Koreában, mobilon pedig Japánban hódít, így elképzelhető, hogy valami hasonló érkezik hozzánk is a jövőben. Egyszóval a sok lövöldözés közben tartsuk figyelő szemeinket az EA Sports logón is, hátha akad valami kedvünkre való.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)