Hirdetés

Új játékon dolgozik Cliff Bleszinski, a Gears of War atyja?

|

Sokan azonnal megörültek CliffyB bejegyzésének, de a veterán fejlesztő hamar árnyalta a dolgot.

Hirdetés

Cliff Bleszinski neve a legtöbbek számára még mindig a Gears of War széria miatt lehet ismerős, elvégre ő volt az első trilógia vezető dizájnere. CliffyB 1992 és 2012 között volt az Epic Games kötelékének tagja, később viszont pihenőre ment, majd 2014-ben megalapította a Boss Key Productionst. Saját cége sajnos már nem épp a hangos sikerek miatt égett be az emlékezetünkbe: egyetlen megjelent játékuk a 2017-es LawBreakers lett, ami annyira rosszul fogyott, hogy 2018 szeptemberében már le is kapcsolták a szervereket. 

A Boss Key Productions már korábban, 2018 májusában megszűnt, ennyire nagy volt a baj. Nagyon úgy tűnt tehát, hogy CliffyB végleg búcsút int a játékfejlesztésnek, a legfrissebb hírek alapján viszont elképzelhető, nem ez a helyzet. 

Hirdetés

CliffyB ugyanis az alább tweetet tette közzé nemrég. A bejegyzésben az olvasható, hogy épp nagyon dolgozik valamin, és nagyon szenved, amiért egyelőre nem beszélhet a projektről. Sokan azonnal egy új videojátékot vizionáltak, és elképzelhető, hogy tényleg a játékiparba fog visszatéri a legendás fejlesztő, de azért némileg lehűti a kedélyeket a következő tweet, amelyben már arról, írt, hogy lehet, ez a projekt nem feltétlenül egy videojáték lesz. 

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti örülnétek egy új CliffyB játéknak, vagy a LawBreakers után inkább más szakma után kellene néznie szerintetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)