Hirdetés

Új játékon dolgoznak a Concrete Genie fejlesztői

|

Egy álláshirdetés buktatta le a PixelOpus következő projektjét, ami már most izgalmasnak tűnik.

Hirdetés

A Concrete Genie egy fantáziadús, varázslatos akció-kaland lett, ami nem csak a művészi látványvilága, de problémafelvetése miatt is fontos, a PlayStation 4 exkluzív felhozatalának egyik kihagyhatatlan darabja. Ilyen referenciával nyugodtabban nézhet a jövő elé a játékot fejlesztő PixelOpus, amely a közzétett álláshirdetések alapján már dolgozik is a következő projektjén.

Hirdetés

A stúdió több pozícióra is keres embereket - jórészt programozókat -, a leírásokból pedig kiderült több fontos részlet is. Egyrészt az, hogy egy PlayStation 5-ös játékról van szó, amely már az Unreal Engine 5 grafikus motorra épül, valamint az sem elhanyagolható adalék, hogy a titokzatos projekt a Pókember: Irány a Pókverzumot jegyző Sony Pictures Animation együttműködésével készül. 

Több dolog nem derült ki a PixelOpus újdonságáról, de képzeljük el, hogy ha a PS4 hardverjével és az Unreal Engine 4-gyel egy olyan csodát sikerült összehozniuk, mint a Concrete Genie, akkor mire lehetnek képesek egy új konzolon, új grafikus motorral és egy animációs csapat támogatásával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)