Hirdetés

Új játékot jelentettek be a Genshin Impact alkotói

|

Egy városi fantasy világba kalauzolja el a játékosokat a Zenless Zone Zero, amiben a látványos akció továbbra is központi elem marad.

Hirdetés

A miHoYo csapata nemrég örökre felkerült a nyugati gamerek térképére is a tízmillió regisztrált felhasználóig jutó, tehát minden bizonnyal rengeteg játékost bevonzó Genshin Impact sikerének köszönhetően. Akiknek a Breath of the Wild által erősen ihletett kaland tetszett, azok minden bizonnyal szívesen próbálják majd ki a sanghaji csapat következő alkotását is, ami a témáját tekintve némileg friss vizekre evez.

A pénteken bejelentett Zenless Zone Zero története szerint az emberiség egy komoly katasztrófát követően egyetlen városban küzd a túlélésért, amire a legnagyobb fenyegetést az Ethereal nevű lények jelentik.

Hirdetés

Ezek az arctalan szörnyek a Hollows nevű portálokon keresztül jönnek át a mi világunkba, a játékos által irányított karakterek pedig ezeken a portálokon átkelve keverednek különböző kalandokba.

A játékmenetet illetően sajnos nem sokat mutatott meg a fenti trailer, annyit viszont elárultak az alkotók, hogy a Zenless Zone Zeróban kombózhatjuk majd a partinkban lévő karakterek képességeit, illetve, hogy a portálokon átkelve minden bizonnyal véletlenszerűen generált pályák várnak. A Hoyoverse csapata ugyanis roguelike elemeket is ígér a játékba, attól tehát nem kell félnünk, hogy egy hamar elfogyna a tartalom. Egyelőre az sem teljesen tiszta, milyen platformokra jelenik meg a Zenless Zone Zero, de a PC és az iOS már biztosra vehető, a játék hivatalos oldalán megjelent tájékoztató szerint ugyanis ilyen eszközökkel csatlakozhatunk a játék zárt tesztjéhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)