Hirdetés

Új játszható fajjal fog bővülni a Baldur's Gate 3

|

Maga a Larian Studios vezetője erősítette meg a dolgot, habár valószínűleg csak véletlenül.

Hirdetés

Egy ideje már elérhető korai hozzáférésen keresztül a Baldur's Gate 3, ami az eddig látottak alapján kifejezetten jó kezekben van a belga, szerepjátékok terén már többször bizonyított Larian Studios csapatánál.

Azt sajnos még mindig nem tudni, pontosan mikor debütálhat a játék teljes verziója, de egy frissebb számítás alapján erre talán 2023-ban kerülhet sor. Némileg persze érthető is a hosszú fejlesztési idő, mert elég grandiózus kalandnak ígérkezik a sorozat következő része, ami a jövőben még sok újdonsággal fog bővülni.

Hirdetés

A Larian Studios vezérigazgatója, Swen Vincke a GDC 2022 során társalgott a változatos testformákról, és arról, hogy milyen kihívásokkal jár megalkotni a különböző fizikumokat az olyan játékokban, amelyek számos fajjal operálnak. Mondandójával pedig látszólag azt is megerősítette, hogy kikkel bővül majd a jövőben a Baldur's Gate 3.

"A játék egy csomó játékos fajt támogat, igaz? És adok is néhány példát problémákra, amikkel szembe kell néznünk. Játszhatsz emberként, és játszhatsz gnómként..."

- elmélkedett Vincke, csak az a bökkenő, hogy jelenleg nincs hivatalos módja annak, hogy gnóm karakterünk legyen. Erre a CEO is hamar rájöhetett, mivel így folytatta:

"A gnómok nincsenek benne, szóval ez a mai szenzációs híretek."

Más fantasy világokhoz hasonlóan a Forgotten Realms-ben is apróságok a gnómok, akik egyébként egy rajongói moddal már játszhatóak a Baldur's Gate 3-ban, de hivatalosan még nem kerültek be. Vincke szavai alapján viszont lehetséges, hogy már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Larian is bepakolja őket a szerepjátékba. Idejük valószínűleg lesz rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti mely faj képviselőit látnátok még szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)