Hirdetés

Új Jurassic World játék a láthatáron

|

Könnyen lehet, hogy a Jurassic World Evolution folytatásáról van szó, de egyelőre még homályosak a részletek.

Hirdetés

A 2018-as Jurassic World Evolution ugyan inkább egy erős közepes, mintsem kifejezetten jó játéknak volt mondható, de kétségtelenül megtalálta saját rajongótáborát.

Megjelenése óta viszont nem igazán voltak kiszolgálva videojátékos téren a dinófanatikusok. Könnyen lehet azonban, hogy ez hamarosan megváltozik, több jel mutat ugyanis arra, hogy érkezik egy teljesen új Jurassic World játékadaptáció. 

Hirdetés

Az első nyomot rögtön a hivatalos Jurassic World Twitter-oldalon tették közzé. Az alábbi képen világosan kivehető egy CGI dinoszaurusz, aki a dús növényzetben bujkál. Pár majmos emojinál többet nem fűztek a grafikához a posztolók, így itt még eléggé a sötétben tapogatóztunk.

Nem sokkal később viszont a Summer Game Fest Twitter-profil adta hírül, hogy jövő csütörtökön, június 10-én a Summer Game Fest nyitóceremóniáján meghívott vendégként maga Jeff Goldblum is felbukkan majd. Goldblum karrirerjéhez több ikonikus szerep is köthető, de elég valószínű, hogy most a Jurassic Park/World franchise miatt kapott meghívást, jó eséllyel ő jelenti majd be az új játékot is.

A Jurassic World Evolutiont fejlesztő Frontier Developmentsről jelenleg azt tudni, hogy egy Formula One menedzserjátékon és egy Warhammer Age of Sigmar stratégiai címen dolgoznak, de van akkora gárdájuk, hogy ezek mellett simán beválalhassanak egy új Jurassic World játékot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)