Hirdetés

Szívfájdító képek kerültek elő ismét a Valve kukázott űrkalózos játéka kapcsán

|

A törölt Stars of Blood újra népszerű téma lett a közösségi oldalakon egy Twitter-posztnak köszönhetően.

Hirdetés

Még 2012-ben történt, hogy Gabe Newell csak úgy mellékesen elejtette a Stars of Blood nevet. Akkor elárulta, hogy dolgoztak egy olyan projekten ezzel a címmel, ami egy űrkalózos játék lett volna. A kalandjaink során belebotlottunk volna a Combine erőkbe is, mivel hogy a sztori a Half-Life unverziumban játszódott.

Nagyon izgalmasnak tűnt már elsőre is a koncepció, de sajnos végül nem is lett belőle több, mint egy kósza ötlet. A Stars of Blood ugyanabban a kukában nyugszik, ahová a Valve a többi Half-Life projektet dobta.

Hirdetés

Korábbi Valve dolgozók egyébként összeszedték a játékhoz készült vázlatanyagokat, és feltöltötték őket a Valve Archive-ba, ahol a mai napig elérhetőek.

A téma most azért került elő újra, mert az Obscure Game Aesthetics nevű Twitter-profil kiposztolt néhányat a játék rajzaiból. A képeket egy videó követte, amiben a fejlesztők egy Swarm Dynamics nevű megoldást demóztak. Feltehetően ez is a Stars of Bloodhoz készült.

A poszt ékesítése után elkezdte körbejárni az internetet a téma, így most együtt szomorkodunk azon, hogy a játék végül sosem készült el.

Ilyenkor egy kicsit elmerenghetünk azon, hogy milyen jó is volt, amikor a Valve még elsősorban játékokat fejlesztett. Aztán visszatérünk a szomorú valóságba. De ne legyünk telhetetlenek, tavaly itt volt nekünk a Half-Life: Alyx és a Dota Underlords, a 2018-as Artifactről pedig inkább ne beszéljünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)