Hirdetés

Új képen a Cyberpunk 2077 egyik területe, a Badlands

|

Úgy tűnik, hogy Night City külvárosi része nem lesz kifejezetten barátságos, de a hangulat miatt itt sincs okunk panaszra.

Hirdetés

A CD Projekt Rednél nem spórolnak a screeshotokkal, hiszen mostanra szinte elárasztottak szebbnél szebb képekkel a Cyberpunk 2077-ről, most egy új darabbal bővítenénk a listát. Persze érdemes gyönyörködni benne, de a Badlandsről érkezett fotó nem is csak önmagában érdekes, hanem picit többet is megtudhatunk erről a területről a fejlesztőknek köszönhetően. Fontos apróságok ezek, hiszen a játék elején három egészen eltérő kiindulási pontról ugorhatunk neki a kalandnak, a választásban pedig sokat segíthet, ha tisztában vagyunk azzal, honnan is indul majd karakterünk.

Hirdetés

A terület első ránézésre Night City külvárosában terül majd el és mindenféle kétes ügyletek lebonyolítására alkalmas helyszínnek tűnik. A fejlesztők leírása szerint a Badlands egyaránt rejt komoly veszélyeket és nagy lehetőségeket:

"Ellenőrizetlen nyersanyag kitermelés, égő olajmezők, zabolázatlan szennyezés; emellett a körzet mellett Night City egy gazdag oázisnak tűnik. Azonban páratlan lehetőségeket nyújt azoknak, akik tudják hol keressék."

Mindenképp izgalmas helyszínnek tűnik a zsúfolt város után, ami ismét csak arra utal, hogy a CD Projekt Red a változatosságra is ügyel a világ kidolgozása során. Íme a kép, melyet most frissen mutattak meg a Badlandsről:

Egyre közelebb a dátum, amikor mi is belevethetjük magunkat Night City forgatagába, hiszen a Cyberpunk 2077 november 19-én megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)