Hirdetés

Új képen a Resident Evil Village titokzatos főgonosza, akitől még Lady Dimitrescu is tart

|

A fejlesztők elhalmozták a rajongókat új információkkal, és nem csak a rejtélyes antagonistát, de a főszereplőt, Ethan Winterst is megmutatták.

Hirdetés

Lassan, de biztosan nyakunkon a Resident Evil Village megjelenési dátuma; minden rajongó érezheti, hogy valahogy lassabban telnek a napok május 7-hez közeledve. A galád Capcom pedig nem rest tovább fokozni a várakozást/vágyakozást azzal, hogy új információkat csepegtet el, ráadásul nem másról, mint a kaland egyik kulcsszereplőjéről.

Bár az első előzetesek alapján joggal gondolhattuk azt, hogy az internet által hőn szeretett Lady Dimitrescu lesz majd legfőbb ellenlábasunk a szürke romániai kis településen, a jelek szerint azonban lesz egy nála is fontosabb ellenfél, aki a háttérből mozgatja majd a szálakat. 

Hirdetés

Nemrégiben egy japán promóanyagban fel is tűnt a karakter, akkor azonban még lényegében semmit nem tudtunk róla. Most azonban a fejlesztők az amerikai IGN-nek mutatták be részletesebben a rejtélyes szereplőt, aki Mother Miranda névre hallgat. Ehhez kaptunk is egy képet:

A fenti art eleve izgalmas, hiszen a főhős Ethan Winters is feltűnik rajta, akit a belsőnézet miatt eddig nem nagyon láthattunk - igaz az arcára ezúttal sem vethettünk behatóbb pillantást. Középen Chris Redfieldet láthatjuk, amint Ethan és Mia gyermekét, Rosemary-t tartja a kezében. A kép alján lévő maszkos alak pedig nem más, mint Mother Miranda.

Morimasa Sato, a játék directora elárulta, hogy Mirandának nagyon fontos szerepet szánnak, de ennél többet egyelőre nem mondott, mivel szerinte jobb, ha a részleteket a játékosok maguk fedezik fel. Az sem véletlen, hogy a nőt varjú maszkban ábrázolták, ugyanis a vezető szerint ez a madár is központi motívuma lesz a játéknak.

Mother Miranda egy frissen kiadott képernyőfotón is feltűnik: itt egy furcsa festményt láthatunk róla, melyből arra következtethetünk, hogy a helyiek valamiféle felsőbb entitásként tekintenek majd rá:

Emellett a fejlesztők még egy screenshotot tettek közzé, melyen a játék térképe látható, tehát akik előre szeretnének ismerkedni a helyszínekkel, melyeket feltehetőleg bejárhatnak majd, azoknak az alábbi képet érdemes bogarászni (vagy ezt a cikkünket, ha többet akarnak látni kicsit):

A legutóbbi Resident Evil játékok minőségét tekintve nincs bennünk sok kétség, hogy a Capcom ismét egy remek rejtélyt szállít majd számunkra. Szerencsére már csak május 7-ig kell várnunk, hogy ezt magunk is kideríthessük.

Platformok: Google Stadia PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)