Hirdetés

Új képességeket és hatalmas játékteret hoz a Ghost of Tsushima kiegészítője

|

A Sucker Punch csapata szerint nem kell attól tartanunk, hogy esetleg túl gyorsan felfedjük az Iki-sziget összes titkát.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt végre bemutatkozott a Ghost of Tsushima következő kiegészítője, az Iki Island, amely a hamarosan megjelenő rendezői változat részét fogja képezni.

Az első előzetes elsősorban a történettel foglalkozott, viszont a fejlesztőktől megtudtunk néhány részletet arról, hogy milyen tartalomra számíthatunk majd a DLC-ben.

A csapat felfedte, hogy Iki Island nagyjából akkora lesz, mint Izuhara, ahol ugye az alapjáték történetében első nagyobb fejezete játszódik és a világtérképnek egy nem elhanyagolható részét kiteszi.

Hirdetés

Íme a hivatalos közlemény:

"Egy nagy, és szövevényes történet kapsz rengeteg tájjal és felfedezhető titokkal. Nagyjából arra törekedtünk, hogy ugyanazt az egyensúlyt találjuk meg a nyugodt és az izgalmas pillanatok között, mint az alapjátékban is, így a felfedezhető terep ritmusa is hasonló érzést fog kelteni."

Nem csak új területek és pályarészek lesznek majd a kiegészítőben, hanem új képességekre is szert tehetünk és a játék kreatív rendezője szerint ebben a tekintetben is az alapjáték egyik elemét fogják továbbvinni:

"Nem akarok minden poént lelőni, de azt elárulom, hogy lesz néhány új képesség is a DLC-ben. Van néhány dolog, amire jobban rámentünk és nagyon izgatottak vagyunk. Nagyon szerettük a Mitikus meséket (Mythic Tales) az alapjátékban, szóval ezekkel egy kicsit többet foglalkoztunk és nagyon szórakoztató lett a végeredmény. Ezen kívül a természet is erősebben megjelenik, mint amolyan visszatérő téma. Korábban voltak rókák, de most több új állat is megjelenik majd a világban."

A Ghost of Tsushima: Director's Cut (és vele együtt az Iki Island DLC) augusztus 20-án jelenik meg PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)