Hirdetés

Új kiadást kap a RollerCoaster Tycoon 3

|

A Complete Edition ráadásul nem csak a PC-sek kiváltsága lesz.

Hirdetés

Nem egyszerű a RollerCoaster Tycoon 3 esete, hiszen a Frontier Developments fejlesztésében és az Atari kiadásában megjelent játék készítői között egymást érték a pereskedések. Egy ideig a játékot sem lehetett megvásárolni sehol, így alternatívaként átmenetileg a szellemi örökös, a Planet Coaster maradt a műfaj rajongóinak. A történet meglehetősen zavaros; mindenesetre a Frontier most bejelentette, hogy a saját kiadói részlege, a Frontier Foundry elhozza a játékosoknak az eddigi legteljesebb, a modern gépekre is felkészített harmadik részt. 

Hirdetés

A RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition szinte teljesen ugyanaz, mint az eredeti: ismét egy vidámparkot kell menedzselnünk, viszont a játék szélesvásznú és 1080p-s felbontású lett, továbbá igyekeztek kompatibilissé tenni a legújabb PC-s hardverekkel is. A kiadás magába foglalja a Soaked! és a Wild! DLC-k tartalmait is, szóval kapunk egy full HD csomagot: 

A RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition szeptember 24-én jelenik meg PC-re (Steamen és Epic Games Store-on keresztül), valamint Nintendo Switchre is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)