Hirdetés

Új kiadóval folytatódik a World War 3 fejlesztése

|

A Warface kiadója fogja támogatni a The Farm 51 lövöldéjét is.

Hirdetés

A World War 3 című modern, háborús lövölde már jóideje Early Access státuszban van, de hamarosan ténylegesen megjelenik, és mint kiderült, ebben egy új kiadó is segíteni fogja a fejlesztőket. A MY.GAMES veszi át a The Farm 51 játékának háttérmunkálatait és támogatói oldalát, a fejlesztők pedig a kreatív munkálatokért felelnek majd.

Hirdetés

Az átállás alatt senki sem tudja majd megvenni a játékot, de akinek már megvan, az megtarthatja és zavartalanul élvezheti. Egyelőre sem a The Farm 51, sem a MY.GAMES nem közölte, hogy milyen fizetési modellel működik majd a World War 3, de a kiadót nézve nem lennénk meglepődve, ha ingyenesen játszhatóvá tennék a cuccot.

Amint lezajlott a MY.GAMES-es átállás, a The Farm 51 teljes gőzerővel elkezdheti a World War 3 bővítését.

A World War 3 egy modern kori, háborús lövölde, ami komoly tűzharcokat és intenzív többjátékos élményt ígér. A fejlesztők 2018. óta folyamatosan bővítgetik a játékot, így tartalomnak nincs híján. Ha lesz rá alkalmatok, akkor tegyetek vele egy kört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)