Hirdetés

Új konzolokra jön a Borderlands 3, négyfős osztott képernyős mód is kerül bele

|

A Gearbox nem akarja elengedni a Borderlands 3-at, ráadásul ezt is ingyen frissíthetjük az újabb változatokra.

Hirdetés

A Borderlands sorozat részei egyebek mellett arról is híresek, hogy rengeteg kiegészítő érkezett hozzájuk, és a Gearbox a 2019 végén megjelent harmadik rész rajongóit sem hagyja unatkozni. Eddig négy nagy DLC jelent meg a Borderlands 3-hoz, és bár hasonló méretű csomagra nem számíthatunk egy darabig, még idén jön egy újabb fizetős bővítmény, ami új játékmódot és új skillfákat kínál minden karakter számára.

Hirdetés

Ennél is izgalmasabb, hogy a játék megjelenik PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra is, és akinek már megvan, ingyenesen húzhatja be az újabb kiadást, továbbá átviheti mentéseit és vásárlásait egy konzolcsaládon belül. Az új generációs kiadások 4K-ban is 60 fps-sel futnak egyjátékos módban, amennyiben olyan konzolt használunk, ami ezt engedi (tehát Series S-en nem, ott 1440p a felső határ).

A PS4-es és Xbox One-os változatokhoz is jön majd egy frissítés, aminek köszönhetően vertikálisan is kettéoszthatjuk a képernyőt, de PS5-ön és XSX-en vagy XSS-en hárman vagy négyen is játszhatunk ugyanazon kijelző előtt ülve.

Megjelenési dátum még nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)