Hirdetés

Új konzolt hódíthat meg a Dying Light

|

Sőt, a jelek szerint egyből egy mindenféle jóval megpakolt kiadást kapunk.

Hirdetés

Egy ideig úgy tűnt, elég nagy a káosz a Dying Light 2 körül, ám időközben helyreállhattak a dolgok, mivel idén már több alkalommal is életjelet adott magáról a posztapokaliptikus kaland, ami a tervek szerint az év utolsó hónapjában meg is fog jelenni. Így pedig még bőven maradt idő arra, hogy bepótoljuk a 2015-ben debütált elődöt, és lehet, hogy ezt hamarosan már egy új platformon tehetjük meg, akár utazás közben is.

Hirdetés

A lengyel PPE beszámolója szerint még idén ősszel, egészen pontosan októberben megjelenik a Dying Light Nintendo Switch-re is. Ráadásul úgy tűnik, hogy a hibrid konzol felhasználói egyből a Platinum Edition nevű kiadást kapják majd meg, ami az alapjátékon felül tartalmaz még több nagyobb DLC-t, illetve skineket is.

Az alábbi kép alapján a Dying Light: Platinum Edition ára 49,99 euró lesz Nintendo Switch-en, ami közel 18 ezer magyar forint. Remélhetőleg hamarosan sor kerülhet a hivatalos leleplezésre is.

Szerintetek érdemes elhozni a játékot Switchre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)