Hirdetés

Új küldetésekkel és versenypályákkal támad a Death Stranding PS5-ös kiadása

|

Rengeteg új tartalommal érkezik a Death Stranding Director's Cut.

Hirdetés

A tegnap este tartott PlayStation State of Playtől ugyan nem dobtuk el az agyunkat, de azért láthattunk néhány érdekességet a bemutatón. Az egyik ilyen a 2019-es Death Stranding felújított és kibővített változata, a PlayStation 5-re érkező Death Stranding Director's Cut volt.

Hideo Kojima legutóbbi művének rendezői kiadása tartalmas csemegének ígérkezik, a fejlesztők ugyanis nem spóroltak az újdonságokkal.

A szeptember 24-én érkező játék fejlettebb harci mechanikát ígér, frissített közelharccal és több új fegyverrel (az ellenfeleket lesokkoló Maser Gun, telepített géppuskák). A móka kedvéért pedig kapunk egy lőteret is, ahol alaposan megismerkedhetünk az új játékszereinkkel.

Hirdetés

A PS5-ös kiadás új ellenségeket és új járműveket is hoz, de ami még fontosabb, hogy friss küldetésekkel bővíti a történetet is. Ennek kapcsán a Sony nem árult el további részleteket, de kiemelték, hogy a trailerben több utalás is van a sztorira, szóval lehet szemezgetni:

A Death Stranding központi eleme a szállítás, a Director's Cut pedig ezt sem hagyja érintetlenül. Érkezik egy hatalmas katapult, amivel kilőhetjük a rakományt, valamint egy Support Skeleton nevű ruha, amellyel több terhet cipelhetünk. A legmókásabbnak viszont a Buddy Bot kísérőrobot tűnik, ami önállóan szalad utánunk a csomagokkal, de akár fel is kapaszkodhatunk rá.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A rendezői változatban már motoros ugratókat is építhetünk a szakadékok leküzdésére, a száguldás azonban nem merül ki ennyiben, mivel jön egy Fragile Circuit nevű versenyzős játékmód is, ahol más játékosok szellemképeivel mérkőzhetünk meg zárt pályákon. Hiába, Kojimánál mindig számíthatunk egy kis őrületre.

Érkezik egy új közösségi rendszer is, a Social Strand System, amivel más játékosokkal csereberélhetünk:

"Kapcsolódj más játékosokhoz a világ minden tájáról. Adományozz értékes nyersanyagokat a saját világodban és mások világaiban történő építkezéshez, és ajánlj fel like-okat a te világodban is megjelenő építményekért, hogy jutalmazd a hozzájárulást."

A Sony további online funkciókat is ígér Friend Play és Leaderboards néven, de ezeket csak később fogják részletezni.

Remek hír, hogy a PlayStation 4-es mentéseink átvihetők lesznek, s akinek megvan a Death Stranding bármely változata, annak csak 10 euróba kerül a frissítés a Director's Cut Digital Deluxe Editionre. A PS5-ös kiadásban két grafikai beállítás közül választhatunk: a Performance Mode-ban felskálázott 4K-t és "akár" 60 fps-t kapunk, a Fidelity Mode-ban pedig natív 4K-ban tolhatjuk a kalandot.

Ami a magyar árakat illeti, 16 990 forintot kérnek az alap-, 20 990 forintot pedig a Digital Deluxe kiadásért. Az utóbbihoz kapunk néhány artworköt és egy "mini hanganyagot" a Death Stranding zenéivel, illetve játékbeli holmikat (avatárok, felvarrók, skinek) is csapnak az élményhez.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)