Hirdetés

Új külsőt kapott a Battle.net

|

A megújult program már elérhető jó néhány felhasználó számára.

Hirdetés

Habár a Battle.net launcheren keresztül közel sem indíthatunk el annyi játékot, mint néhány másik programból, azért így is elég népszerű a Blizzard platformja, hiszen olyan alkotásokat érhetünk el rajta, mint a World of Warcraft, a Hearthstone, vagy éppen a Diablo III, de több Call of Duty is szerepel a kínálatban. A jelek szerint pedig a fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy alaposan átrendezzék a program kezelőfelületét.

Hirdetés

Elérhetővé vált ugyanis a Battle.net 2.0, ami dizájnját tekintve hasonlít az előző verzióhoz, azonban számos olyan változást eszközölt a Blizzard, aminek hála átláthatóbb lehet az egész launcher.

A játékok például már nem baloldalt helyezkednek el, hanem az ablak felső részén sorakoznak, a barátlista pedig egy állandó oszlopot kapott a jobboldalon. Sőt, elvileg a platformon pofonegyszerűen lehet navigálni csupán a billentyűzetünket használva, szóval még a kezelhetősége is sokat javult.

Ilyen a régi dizájn, ami sokaknál még mindig aktív:

Ez pedig az új:

A megújult Battle.net jelenleg csak Észak-Amerikában elérhető bizonyos felhasználóknak, de a tervek szerint a Blizzard mindenki számára elérhetővé teszi a változtatásokat az elkövetkezendő hetekben.

Hogy tetszik a Battle.net 2.0?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)