Hirdetés

Új Lara Croft címet védetett le a Square Enix

|

A Square Enix európai szekciója kezébe került a Lara Croft: Reflections cím. Kezdődhetnek a találgatások.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni mit rejteget a titokzatos név, de az szinte biztos, hogy nem egyjátékos DLC lesz a legfrissebb Tomb Raider címhez (bár más kiegészítő lehet). Nincs kizárva, hogy valamiféle egyéb médiatermék lát napvilágot, például képregény, könyv, esetleg valamiféle sorozat.

Gyanús azonban az elnevezés, mivel a korábban megjelent Lara Croft and the Guardian of Light címhez hasonlóan itt is a Tomb Raider főszereplőjének neve került előtérbe, ami egyébként egy meglepően élvezetes kis co-op arcade shooter játék, ráadásul ingyenesen végig lehet játszani böngészőkben a Square Enix Core Online oldalán.

Szóval a Lara Croft: Reflections lehet akár folytatás, vagy valami egészen más, lehet találgatni. Ti minek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)