Hirdetés

Új látványterveket láthatunk a következő Mass Effect játékból

|

További három fotón nézhetjük meg, hogy a BioWare miképpen képzeli el a Mass Effect széria folytatását.

Hirdetés

November 7-én boldogan hajtották álomra a fejüket a Mass Effect rajongók, mivel az Electronic Arts két bejelentéssel is készült a számukra: egyrészt megerősítették a trilógia régóta pletykált felújítását Mass Effect Legendary Edition címmel, másrészt elárulták azt is, hogy egy új Mass Effect játékon is dolgozik a BioWare.

Mivel a projekt még nagyon korai fázisban tart, ezért nem sokat akart mondani róla a csapat, viszont egy koncepciós rajzot meg tudott mutatni a stúdió, amelyet most három újabb követett most. Az Eurogamer fedezte fel, hogy a nemrég kiadott "BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development" című könyvből megosztott néhány fotót a Tumblr egyik felhasználója, bizonyos Felassan, amiken a következő Mass Effect játék koncepciós rajzai láthatóak.

Hirdetés

A három képen új világok és karakterek bukkannak fel, noha utóbbiak közül egyiket sem lehet kivenni. Az viszont biztos, hogy az egyiken ugyanaz az űrhajó látható, amely a bejelentéskor közölt koncepción is felbukkant, szóval könnyen lehet, hogy ez lesz az új Normandy. 

A felhasználó információi szerint a könyvben egy olyan kísérőszöveg található a koncepciós rajzoknál, miszerint belekukkanthatunk a következő Mass Effect játékba, amelynek megteremtésén jelenleg is keményen dolgozik egy veterán csapat. A felirat szerint elképesztő új világokra, emlékezetes karakterekre és a szériára jellemző döntési rendszerre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)