Hirdetés

Új LEGO Star Wars 3 reklámok, új poénokkal

|

Kapásból három új előzetest is kapunk, a szokásos LEGO humorral együtt!

Hirdetés

A legutóbbi LEGO Star Wars III: The Clone Wars reklámot kedveltétek, remélem ezek is tetszeni fognak.

A végigjátszás előtt, a teljes élvezetért ajánlott megnézni néhány (esetleg az összes) Clone Wars animációs rajzfilmsorozat részt, mivel a játék nagyjából azt fogja követni, így jobban érteni fogjuk, miért-hova-kihez-mikor megyünk oda. Íme a reklámok:

1. Yoda megérkezik

2. Lazítanak a klónok

3. Ejnye-bejnye, Ahsoka(pa, nagyharang) és Barriss!

A poénok ismét ütősek, nagyon remélem, nem lőtték le az összeset az előzetesekben... Jól néz ki az új rész, csak nehogy elrontsák a zenéjét (A Clone Wars sorozatnak már nem John Williams szerezte sajnos a zenéjét).

A LEGO Star Wars III: The Clone Wars pár nap múlva, március 25-én landol PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP és DS rendszereken. A LEGO legyen Veletek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)