Hirdetés

Úgy tűnik, már fejlesztik a következő LEGO Star Wars játékot

|

Hivatalos bejelentés még nem érkezett, de elég erős bizonyíték van a projekt létezésére.

Hirdetés

Videojáték formájában utoljára 2016-ban találkozhattunk a LEGO Star Warsszal, amikor a TT Games a Star Wars VII: Az ébredő Erő történetét dolgozta fel. Azóta nem igazán hallatott magáról a széria, de ez lehet, hogy hamarosan megváltozik.

Hirdetés

A Disney tulajdonában lévő Skywalker Sound felel a Star Wars franchise-ban hallható hangeffektekért, illetve a felcsendülő zenékért. A csapat egyik munkatársa, Matthew Wood pedig nemrég elszólta magát egy beszélgetés során, és elárulta, hogy egy vadonatúj LEGO Star Wars projekten dolgozik. Részleteket egyelőre nem tudtunk meg erről a titkos alkotásról, de a Eurogamer forrásai szintén hallottak valami ilyesmiről, szóval elképzelhető, hogy hamarosan visszatér a széria. Várhatóan az Episode IX-hez kapcsolódóan.

Ti örülnétek egy új LEGO Star Warsnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)