Hirdetés

Új, lenyűgöző előzetesen a Final Fantasy XVI

|

Minden különösebb ok nélkül kiadta a Square Enix a Final Fantasy XVI új előzetesét.

Hirdetés

Úgy tűnik, most a japán kiadók hete van: tegnap a Konami mutatta be a Silent Hill sorozattal kapcsolatos terveit, ma éjféltől a Capcom prezentál valamint a Resident Evil kapcsán (feltehetően a negyedik rész remake-jét), a kettő között pedig a Square Enix lépett elő az árnyékból, hogy mutasson valami újat a Final Fantasy XVI-ból.

Az Ambition címet viselő, négy és félperces előzetesben a világot láthatjuk, ahol a sorozat új részének eseményei zajlanak, de megjelenik benne számos, fontos szerephez jutó karakter, szörny is.

Hirdetés

Valisthea világában számos királyság és frakció küzd egymással, itt élnek a Dominantok is, akik eikonokat (mágikus lényeket) tudnak megidézni. A történet középpontjában Clive Rosfield áll, valamint öccse, Joshua, és arról is szó esett, hogy a játék korai eseményei Clive-ot bosszúra sarkallják.

A Final Fantasy XVI fejlesztése a végefelé közelít, a hibajavításra és a finomhangolásra koncentrál a csapat, és valószínűleg tudják tartani a 2023-ra tervezett megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)