Hirdetés

Új logót villantottak és következő játékukról is meséltek a Days Gone fejlesztői

|

Bár a Days Gone folytatása továbbra sincs kilátásban, a játék alapjait fel tudják használni.

Hirdetés

Alighanem kelleni fog még egy kis idő, hogy feldolgozzák a rajongók a Sony hozzáállását a Days Gone-hoz: hiába fogyott jól a nyitott világú, posztapokaliptikus, "zombis" akciókaland, a kritikusok pontszámai elmaradtak attól, amit a PlayStation konzolok gyártója elvárt, ezért nem adott esélyt a Days Gone 2-nek. Mi több, minden jel arra utalt, hogy egyszerű támogató stúdióvá minősíti vissza a csapatot, amelynek a Naugty Dog projektjeit kell segítenie.

Szerencsére végül nem fajultak idáig a dolgok, s bár Deacon St. John története egyelőre befejezetlen marad, a Bend Studio belevághatott egy új projektbe, amely teljesen új szellemi tulajdon is egyben.

Hirdetés

Utóbbival kapcsolatban megosztott néhány részletet Kevin McAllister (igen, a nevére mi is felkaptuk a fejünket) community manager a PlayStation blogon.

"Jelenleg egy új IP-n dolgozunk, amelynek többjátékos része is van, és a Days Gone nyitott világának rendszereire épül ugyan, de egy új világot hogy el nektek, amelyet rendkívül izgatottan építünk fel számotokra. Alig várjuk, hogy megmutassuk, amikor eljön az ideje."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha játékot még nem is, a Sony Bend újratervezett logóját már megcsodálhatjuk, amely az Oregon középső részében található stúdió otthonát, történelmét és életstílusát szimbolizálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)