Hirdetés

Új, magyar feliratos Halo Infinite videó foglalja össze a kampány játékmentetét

|

Master Chief immár egy grappling hookot is bevet az idegen hordák ellen.

Hirdetés

Tegnap már megnézhettünk az Xbox Games Showcase alatt egy rövidebb cinematic trailert és egy hosszú játékmenet videót is az idén év végén érkező Halo Infinite kapcsán, nem sokkal az élő adás után viszont a Microsoft volt olyan kedves, és egy rövidebb előzetesben is összefoglalta a gameplayt.

Hirdetés

Alább ezt, vagyis a Halo Infinite kampányának játékmenet előzetesét nézhetitek meg 4K/60fps kombóban, ráadásul természetesen ahogy azt már megszokhattátok, ezt a videót is elláttuk magyar felirattal, szóval, ha épp erre van igényetek, akkor semmiképpen se felejtsétek el bekapcsolni a feliratozást. 

Több magyar feliratos előzetest is találtok YouTube-csatornánkon a tegnapi Xbox Games Showcase kapcsán, nézzétek meg ezeket is mindenképp. További anyagokért pedig iratkozzatok fel, ha korábban még nem tettétek volna:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)