Hirdetés

Új Marvel's Avengers patch teszi jobbá a játékot PC-n

|

Olyan változásokat hozott a nemrég élesedett frissítés, amelyeknek valószínűleg örülnek majd a játékosok.

Hirdetés

Hivatalosan is megjelent a Marvel's Avengers, úgyhogy már meg lehet nézni, hogy miféle szuperhősös kalandot rakott össze nekünk a Crystal Dynamics csapata. Sajnos ezt a címet sem kerülték el a különféle hibák, viszont a fejlesztők felhasználták a néhány nappal ezelőtt elrajtolt early access után begyűjtött adatokat, amelyek alapján sikerült összerakniuk egy patchet, ami több problémát is orvosolt PC-n.

Hirdetés

A Steamre felkerült információk szerint ez a frissítés leginkább a játék stabilitását fokozza, így például bekerült egy olyan megoldás, ami elvileg megszüntette a bizonyos Nvidia-driverek által okozott összeomlásokat. Emellett aktiválták a Steam Cloudot, így már a felhőben is tárolhatjuk mentéseinket.

A fentieken túl még egy olyan hibát is kijavítottak, ami néhány játékos számára megakadályozta, hogy sziklákat hajigáljon Hulkkal vagy lövöldözzön Vasemberrel. A csapat egyébként tudja, hogy akadnak még problémák, ezért bőszen dolgozik a további javításokon.

Ti tapasztaltatok súlyosabb hibákat PC-n? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)