Hirdetés

Új Mass Effect 3 képek érkeztek

|

Összesen nyolc új Mass Effect 3 képet nézhettek most meg!

Hirdetés

Legutóbb két képet láthattunk a Mass Effect 3-ból, most továbbiak landoltak.

Voilá:

2007-ben kísérleti jelleggel jelentette meg a BioWare a Mass Effect első részét, hogy megtudják, mennyire vevők a népek egy sci-fi környezetben játszódó, akció szerepjátékra. Mint kiderült, nagyon is, így 2010-ben érkezett a folytatás, most pedig elérkeztünk a trilógia záró darabjához.

A Mass Effect 3-ban ismét nagy hangsúly helyeződik majd a szerepjátékos részekre, így nem kell attól aggódnunk, hogy csak akciózni fogunk. Új fegyvereket, páncélzatok fogják könnyíteni, új ellenségek viszont nehezíteni dolgunkat. Célunk nem kisebb, mint megmenteni az egész Földet a pusztító Reaperek támadása után. Vajon sikerülni fog?

A Mass Effect 3-ról remek előzetest olvashattatok az áprilisi GameStar hasábjain, Mazur billentyűzetéből. A játék még idén érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)