Hirdetés

Új megoldással küzd majd a csalók ellen a Call of Duty: Warzone

|

Mivel megint 50 ezer csalót kellett kitiltani, a Raven Software rájött, hogy a mostani megoldás nem az igazi.

Hirdetés

Hol a csalók, hol a bosszantó hibákat kihasználók okoznak kellemetlen perceket a Call of Duty: Warzone játékosai számára, de a játék még mindig annyira népszerű, hogy viszonylag nehéz illetéktelenül játszókkal összefutni. A fejlesztőcsapatok 2020 márciusa óta több mint félmillió fiók hozzáférését vonták meg,  és még ötvenezret tiltottak ki szerdán.

Előbb vagy utóbb a legtöbb csalót sikerül elkapni, de nem nehéz új fiókot regisztrálniuk, és a jelenlegi eszközök nem akadályozzák meg, hogy valaki visszatérjen, folytatva, amit korábban is csinált.

Hirdetés

Az általában belsős infókkal rendelkező Tom Henderson viszont azt állítja, az Activisionnél már legalább egy éve készül egy új biztonsági szoftver, ami a Call of Duty: Vanguarddal debütálhat, és ez védheti az összes jövőbeli CoD-ot, beleértve a Warzone-t.

Meglátjuk, mennyire lesz hatékony, de bármi jobb lehet annál, ami most van. Emellett reméljük, a Raven összekapja magát, és befoltozza azokat a hibákat, amik lehetővé teszik, hogy külső eszközök használata nélkül is lehessen trükközni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)